cumpără

Politica de confidențialitate

1. Utilizarea site-ului

Site-ul mshop.md permite utilizatorilor să vizualizeze și să descarce materiale de pe acest site  numai pentru uz personal, necomercial, cu condiția ca utilizatorul să rețină toate informațiile privind drepturile de autor și alte informații de proprietate conținute în sursă materiale și orice copii ale acestora. Este interzisă modificarea materialelor de pe acest site, precum și distribuirea sau afișarea lor sub orice formă sau utilizarea acestora în orice alt mod în scopuri publice sau comerciale. Site-ul, conținutul și serviciile oferite pe site sunt acceptate de utilizator fără modificări în termenii acestor Termeni. Dacă utilizatorul nu este de acord cu termenii stabiliți în acest document, nu poate utiliza Site-ul și serviciile furnizate prin intermediul acestuia. Prin crearea unui cont pe site, utilizatorul confirmă că acceptă „Termenii de utilizare a site-ului”. Dacă continuați să utilizați serviciile site-ului, confirmați automat că acceptați modificările aduse „Termenilor de utilizare a site-ului”.

2. Înregistrarea pe site

Prin înregistrarea pe site, utilizatorul este de acord să furnizeze informații adevărate și exacte despre sine și informațiile sale de contact.Ca urmare a înregistrării, utilizatorul primește o autentificare și o parolă, pentru siguranța căreia este responsabil. În cazul pierderii datelor de înregistrare, utilizatorul se obligă să ne informeze despre aceasta.

3. Feedback și comentarii

Contactându-ne sau lăsând comentarii pe site, utilizatorul este responsabil că acest mesaj nu este ilegal, rău intenționat, amenințător, defăimător, ofensează moralitatea, încalcă drepturile de autor, promovează ura și / sau discriminarea persoanelor din punct de vedere rasial, etnic, sexual, religios, semnele sociale, conține insulte aduse unor persoane sau organizații specifice, precum și în orice alt mod încalcă legislația actuală a Republicii Moldova. Utilizatorul este de acord că orice mesaj trimis către mshop.md poate fi șters fără consimțământul său, precum și utilizat gratuit la propria sa discreție. Mshop.md nu este responsabil pentru orice informație postată de utilizatorii site-ului.

4. Utilizarea datelor cu caracter personal

Compania Modernus SA, proprietarul MSHOP.MD, este un operator de date cu caracter personal cu un sediu înregistrat la adresa: Republica Moldova, mun. Cahul, st. Ștefan cel Mare, nr.64

Folosim diverse tehnologii pentru a colecta și stoca informații atunci când vizitați site-ul web MSHOP.MD, pentru cea mai convenabilă utilizare a serviciilor noastre, în conformitate cu Decretul Guvernului nr. 1123 din data de 14.12.2010 La aprobarea Cerințelor pentru asigurarea securității datelor cu caracter personal în timpul prelucrării acestora în sistemele de informații cu caracter personal. Aceasta poate include înregistrarea unuia sau mai multor cookie-uri sau identificatori anonimi.

În conformitate cu legea nr. 133 din 07/08/2011 privind protecția datelor cu caracter personal, administrarea site-ului web MSHOP.MD este obligată să utilizeze datele cu caracter personal pe care le furnizați despre dvs. numai în conformitate cu nivelul cerut de securitate și numai în scopurile specificate.

Prin înregistrarea pe site, declarați că sunteți de acord că datele dvs. personale vor fi adăugate la baza de date a companiei care deține site-ul MSHOP. MD și vor fi procesate și utilizate în viitor pentru:

    • Ordin

    •Vânzări

   • Verificare

   • Livrare

   • Garanții

   • Serviciu clienți

   • Solicitarea ajutorului de la asistență

   • Participarea la concursuri și sondaje

5. Identitate și date bancare

MODERNUS SA

IDNO: 102603000631

Adresa Juridică: MD-3909, RM, mun. Cahul, str. Ștefan cel Mare, 64

Adresa poștală: MD-3909, RM, mun. Cahul, str. Ștefan cel Mare, 64

Cod TVA: 3400016

IBAN LEI: MD78ML000000000222434862

Banca: CB ”Moldindconbank” fil. Cahul, SWIFT: MOLDMD2X348

Director: Gangan Liubovi

Manager magazin online: Șarban Dumitru

Persoana care se ocupă de politica de securitate a datelor cu caracter personal în cadrul MSHOP.MD: Ivanova Tatiana

Număr de telefon și adresă oficială de contact:

029933336 MD-3909, RM, mun. Cahul, str. Ștefan cel Mare, 64. Luni – Vineri: 8:00 – 17:00;

Numărul și perioada de valabilitate a permisului, precum și numele organismului administrației publice care a emis permisul - P-10456/2020 din data de 07.05.2020, emis de Direcția generală comerț, alimentație și prestări servicii, Primăria mun. Chișinău.